#
Home page
Banca Naţională a României

INTERNET
Utilizator:  USER204238 / MONICA SITARU
Aceasta este pagina principală de acces la aplicaţiile informatice ale Băncii Naţionale a României mediul de PRODUCŢIE.
Toate secţiunile portalului se accesează securizat folosind utilizator şi parolă. Parola de acces trebuie să respecte următoarele cerinţe: complexitate-parola politică-parolă
RAPDIR
Acces
RAPDIR Pagina de portal
Pentru a va inregistra ca utilizator al sistemului RAPDIR click aici
Aţi uitat parola ? Click aici
Reprezentati o Entitate raportoare si nu sunteti in Registrul RAPDIR? Pentru inregistrare click aici
Ati introdus gresit adresa de e-mail la inregistrarea utilizatorului? Click aici
Instructiuni acces ER.pdf Instrucţiuni acces ER


Datele se colectează în baza prevederilor Legii nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României (art.49) şi ale Legii nr.226/2009 privind organizarea şi funcţionarea statisticii oficiale în România, cu modificările şi completările ulterioare, care prevăd:

  • Banca Naţională a României este autorizată să solicite şi să obţină gratuit date statistice de la toate persoanele fizice şi juridice rezidente în România sau nerezidente care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României.
  • Constituie contravenţii faptele prevăzute la art.45 litera a), b), c) din Legea nr.226/2009 privind organizarea şi funcţionarea statisticii oficiale în România.

Banca Națională a României, în calitate de operator de date cu caracter personal, prelucrează datele cu caracter personal ce îi sunt furnizate în mod direct sau în posesia cărora intră în mod indirect, în conformitate cu prevederile legislației naționale în vigoare aplicabile și ale Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

Mai multe informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Banca Națională a României, puteți afla accesând pagina web http://www.bnro.ro/Date-cu-caracter-personal-17892.aspx

Accesul la acest site este monitorizat. Accesul neautorizat va fi pedepsit conform legilor in vigoare.
© - Direcţia Servicii Informatice